CIVITTA ühendab strateegilise juhtimiskonsultatsiooni IT-arendusega

CIVITTA ÜHENDAB STRATEEGILISE JUHTIMISKONSULTATSIOONI IT-ARENDUSEGA

Juhtimiskonsultatsiooni teenuseid pakkuv CIVITTA laiendas teenuste portfelli IT-arenduse võimekusega. CIVITTA osanikud omandasid enamusosaluse tarkvaraarendusfirmas Singleton, mis seob kaks firmat ning võimaldab senisest oluliselt lihtsamini kombineerida analüüsi ja planeerimise digitaalsete toodete loomisega.  

Digitaliseerimise ajastul on seos ettevõtte protsesside ja digitaalse keskkonna vahel oluline äritegevuse osa. Tartus tudengifirmana loodud ning Kesk- ja Ida-Euroopa suurimaks iseseisvaks konsultatsioonibürooks kasvanud CIVITTA on seni era- ja avaliku sektori klientidele osutanud strateegiaga seotud nõustamis- ja planeerimistegevusi. Nüüd astub CIVITTA koostöös Singletoniga sammu edasi, et viia konsultatsioonitegevused valmis digilahendusteni. 

2015. aastal asutatud Singleton, mis on arendanud veebi- ja mobiilirakendusi paljudele Eesti edukatele tehnoloogiafirmadele, saab omakorda parema juurdepääsu IT-arendusele eelnevatele planeerimisteenustele ning arendustele järgnevatele juurutusvõimalustele. Koostöös Singletoniga avab CIVITTA Digital teenuspaketi, mis loob silla digitaalsete teenuste planeerimise ja reaalse arendustöö vahel. Vahetu koostöö konsultantide ning IT-arendajatega muudab uute teenuste turule toomise kiiremaks ning efektiivsemaks.

“Oleme alati soovinud, et CIVITTA nõustamistegevus võimaldaks meie klientidel teostada soovitud muudatusi. Koostöös Singletoniga saame toetada oma kliente alates planeerimistegevusest kuni muudatuste juurutamiseni. Seda eriti digipöördega seotud valdkondades. Mitmetes CIVITTA kontorites on IT-arenduse võimekus juba varasemalt olemas. Nüüd jõudsime selleni ka Eestis,” selgitas Civitta Eesti tegevjuht Triin Andresson.  

Näeme suurt potentsiaali Singletoni teenuste pakkumises läbi CIVITTA rahvusvahelise võrgustiku, samuti saame CIVITTA kogemust ära kasutada sisenemaks avaliku sektoriga seotud digiteenuste arendamise valdkonda. Samuti saame avardada Singletoni teenuseid kogu digirakenduste kasutuselevõtu väärtusahelas,“ sõnas Singletoni kaasasutaja Norman Saarso.

Tehingu järgselt jätkavad mõlemad ettevõtted iseseisvalt, kuid koostöö peaks võimaldama suurendada mõlema firma tulusid. Vastavalt plaanidele ületavad CIVITTA Eesti kontori ja Singletoni kombineeritud äritulud 10 miljonit eurot lähima 3 aasta jooksul.

CIVITTA on Euroopa arenevates riikides esirinnas olev  juhtimiskonsultatsioonide pakkuja, pakkudes tööd üle 300 konsultandile 23 kontoris 15 riigis. Ettevõtte 2019. aasta äritulud ületasid 17 miljonit eurot. CIVITTA eesmärk on viia kokku õiged inimesed, et nihutada piire ja teha oma klientide jaoks tähendusrikkaid muudatusi. 2019. aastal olid CIVITTA Eesti äritulud 4.3 miljonit eurot ning ettevõttes töötas ligi 50 konsultanti.

Singleton on 2015. aastal asutatud tarkvaraarendusettevõte, mille Tallinna ja Tartu kontorites töötab kokku ligi 20 arendajat. 2019. aastal oli Singletoni käive üle 700 tuhande euro. Singleton on aidanud turule tuua teenuseid nii Eesti kui ka Aasia tehnoloogiafirmadel. Klientide hulka kuuluvad ettevõtted nagu Veriff, UpSteam, Ekspress Grupp, Climate Corporation ning Ridango.

 

Loe uudist CIVITTA ja Singletoni kohta ka Äripäevast.

JAGA ARTIKLIT