TÖÖSTUSHÄKK ANNAB TÖÖSTUSETTEVÕTETELE UUE HINGAMISE/CIVITTA

TÖÖSTUSHÄKK ANNAB TÖÖSTUSETTEVÕTETELE UUE HINGAMISE

CIVITTA Eesti aitab Ettevõtluse Arendamise Sihtasutusel ellu viia 18.-20.novembril 2020 toimuvat tööstushäkki “Digitaliseerime!”, mille fookuses on tööstusettevõtete digitaliseerimine. 

Tegemist on kolm päeva kestva tasuta üritusega, kus tööstusettevõtted ja infotehnoloogia ettevõtted saavad mentorite toel arendada digitaalseid lahendusi oma tegevuse kaasajastamiseks, mis loob soodsa pinna kasvatamaks tööstusettevõtete efektiivsust.

Tööstushäkk koosneb

  • meeskonnatööst – prototüübi väljatöötamine koostöös teise ettevõttega

  • mentorlusest – ekspertide tugi kiiresti toimiva prototüübini jõudmiseks

  • lühikoolitustest – uute teadmiste omandamiseks ja äri takistavate probleemide lahendamiseks

Tööstushäkk pakub tööstusettevõtte esindajatele võimaluse leida lahenduse nende äritegevust takistavale probleemile ning luua koostöös IT-ekspertidega selle esimene prototüüp. IT-ettevõtte esindajale on see aga hea võimalus leida uusi kliente, tutvustada oma teenuseid potentsiaalsetele tellijatele ja saada tootearenduseks tarvilikku lisasisendit.

Meeskondade moodustamisega alustatakse enne üritust ning osalema on oodatud nii üksikisikud kui meeskonnad (kuni 8 liiget). Registreerumine on avatud kuni 13.novembrini või kuni osalejate piirarvu täitumiseni nii et kiirustage!

Osalejatega võetakse jooksvalt ühendust sobivate osapoolte väljaselgitamiseks ja kokkuviimiseks.

Arendusprogrammis osalemine on suurepärane võimalus kombineerida mitme ettevõtlussuuna teadmised ja kogemused, et leida erinevatele tööstuses esinevatele probleemidele targad lahendused. Võta meiega ühendust ja tutvu oma koostööpartneritega juba homme! 

Kontakt: CIVITTA Eesti projektijuht Ramona Dremljuga [email protected] 

Lisainfo ja registreerumine siin

JAGA ARTIKLIT